Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Васко Василев издава фотоалбум

отпечатай новината

21.09.2020 12:13 | Видян 847 пъти

Васко Василев издава фотоалбум

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев обединява снимки от свои участия из четири държави в книжно издание. Това обяви самият музикант, като разкри, че по проекта работи с един от любимите си майстори на фотоапарата – Христо Русев.

„От цялата каша и бъркотия с вируса през последните месеци, се оказа, че можем да намерим форма на общуване дори и в това“, гласи част от анонса към изданието на Василев.

В албума „Васко Василев зад сцена“ ще могат да бъдат намерени фотографии от негови концерти в Англия, Испания и Япония. Русев е пътувал с цигуларя и по време на последното му турне у нас. „Той успя да улови мигове, които имат всички шансове да се окажат исторически от гледна точка на музиката в новата световна ситуация“, уточнява още музикантът.

И добавя, че работата с Русев по томчето е едно от най-правилните решения, които е правил. „Харесвам всеки кадър, защото е автентичен и много достоверен поглед не просто към работата ми, а и към същността ми. Финалната селекция е истинска моментна снимка на година от живота ми“, обяснява Василев.

Изданието ще се състои от 240 страници и ще струва на меломаните близо 30 лв. То предстои да излезе в каталога на Книгомания на 7 октомври, като вече могат да бъдат направени и предварителни поръчки.


Източник: Монитор




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !