От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Васко Василев води мастърклас с маски

отпечатай новината

20.07.2020 12:36 | Видян 991 пъти

Васко Василев води мастърклас с маски

12 ентусиасти на всякакви възрасти попиваха съвети от Васко Василев за тънкостите при свиренето на цигулка във Валенсия. Гениалният ни музикант не пренебрегва мерките за сигурност покрай новия коронавирус и заедно с учениците му от мастъркласа практикуваха с предпазни маски на лицата си.

Това стана ясно от кадър в социалните мрежи.

Междувременно Василев, който само преди седмица беше в обятията на модела и актриса Диляна Попова на плаж край Созопол, се готви за голяма изява в Палма де Майорка. На 5-и август ще изнесе не един, а цели два концерта в испанския град. Той ще отправи поздрав към меломаните в готическия замък „Белвер“ първо от 20 до 21:30 ч, а след кратка пауза от 22 до 23:30 ч. Гърба му на сцената ще пазят Карлос Лаве (китара), Виктор Валехо (пиано и тромпет) и Хуан Хередиа (перкусии).

Билиетите се предлагат на цени от 40 евро онлайн.

Припомняме, че в края на месец май Васко Василев отмени цялото си лятно турне в България. Той трябваше да се поклони пред публиката в шест града - Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево.

„За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме към допълнителното излагане на опасност за здравето на хората каквото е провеждането на концерт в почти непроменени условия от преди карантината. Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката“, коментира тогава цигуларят.

На този етап се очаква концертът му, обявен за 21-в декември в зала 1 на НДК в София, да се проведе.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !