Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Милица се развихри с двама в кабаре

отпечатай новината

06.04.2009 13:15 | Видян 5106 пъти | Гласували 2

Милица се развихри с двама в кабаре

Бляскава гримьорна, стегнати корсети с надиплени по тях дантели, красиви жени и тежки бижута  – с това започва клипът на принцесата на „Пайнер” Милица към новата й, хитова песен „Сексът продава”.

Режисьор на видеото е Николай Скерлев, а самата Милица е дала основната идея за сюжета – една нощ в кабарето.

„За времето си кабарето е било истински малък свят на удоволствия и забавление, където човек е можел да се радва на весела музика, хубави жени, танци, и да забрави за момент проблемите си - обяснява Милица.- Смятам, че сюжетът е много подходящ за „Сексът продава”, защото въпреки провокативното си заглавие, това е една закачлива песен, която записах, за да радва хората, не за да ги поучава или да им обяснява нещата от живота. Чисто и просто – забавление!”

В клипа Милица е представена като кралицата на вечерта, около която се суетят всичките й подопечни, а тя постоянно е недоволна от вниманието им.

В същото време две красиви момчета надничат през вратата на нейната гримьорна и остават очаровани от видяното. Когато те я ухажват обаче, Милица е непристъпна. Щом ухажорите решават да й обърнат гръб, ролите бързо се сменят.

Кулминацията във видеото е излизането на Милица на сцената, заедно с нейния балет.
 
„Тази сцена заснехме в много популярен кафе-театър в София – разказва Милица. – Мястото е уникално, наистина носи част от духа на епохата на кабарето и бяхме много щастливи, че успяхме да снимаме там. Ние сме първите от поп фолк жанра, които са допуснати да снимат на това място!”

За да превърнат сцената на кафе-театъра в истинска сцена на кабаре, на екипа са нужни часове, в които се предекорира всичко – сцената, подът, стените, канапетата. Но накрая магията се е получила – Милица пее и танцува на сцената на истнско кабаре.

Очаква се тази седмица клипът да се завърти в ефира на родтните музикални канали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !