Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Звездите само по татуси

отпечатай новината

26.08.2020 11:09 | Видян 9121 пъти

Звездите само по татуси

Има много начини човек да демонстрира любовта си. Несъмнено сред най-популярните тенденции през последните години е това да се случва и благодарение на татуировките. Омастилените надписи и рисунки се посвещават често на различни неща, но най-вече на близки. Това не подминава и звездите по света и у нас.

Така например с жест към своята фамилия подходиха

    братята Фики и Емрах Стораро

при избора на своите татуси. Две години и половина след като стана баща, Фики Стораро реши да увековечи момента. Новата си придобивка той показа в социалните мрежи преди броени дни. Малцина от последователите му обаче успяха да я разгадаят. Причината – Стораро е запечатал върху врата си рождената дата на малкия Тунчер с римски цифри. Така, татуировката на победителят в последния сезон на „Като две капки вода“ гласи „XVI.II.MMXVIII”, което всъщност означава 16-и февруари 2018-а година.

Именно тогава проплака за първи път и Тюнчер-младши, кръстен на дядо си Тони. „Аз съм най-щастливият татко на земята!“, възкликна Фики преди две години, когато обяви раждането на първото си дете. Майката на детето е съпругата на Стораро – Гюлджан, с която изпълнителят на „Беше обич“ се венча няколко месеца преди раждането на детето.

По същото време малкият син на Тони Стораро – Емрах, също почете фамилията с татуировка. Тя краси шията на младия певец и представлява думата семейство, написана на английски език. Изпълнителят на „Предишното момче“ събра хиляди лайкове със снимката на рисунката по тялото си в социалните мрежи за броени часове.

Друга родна знаменитост, която се слави с татуировки, посветени на децата, е

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !