Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Софка подари джип на Лоренцо, стана пълнолетен

отпечатай новината

11.08.2020 12:23 | Видян 1445 пъти

Софка подари джип на Лоренцо, стана пълнолетен

Фолкпевицата Софи Маринова подари лъскав черен джип за 18-годишнината на сина си Лоренцо. „Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. Не мога да забравя мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб! Ти си моята гордост и моят свят“, сподели Софка пред „Телеграф“.

Партито по случай пълнолетието на Лоренцо се е състоя в столичен клуб миналата вечер. Софка разкри, че не е имало много гости – около 50 души от най-близкото им обкръжение. Сред тях била и колежката й Лия заедно със съпруга си. Двете фолкпевици са близки приятелки от дълги години и много се обичат и уважават. Сред гостите бе и дъщерята на Бони.

Самата Софи Маринова се бе постарала да изпипа всичко за незабравимото преживяване на своя син, но по план не трябвало да присъства, за да може Лоренцо да се весели с връстници. В разгара на купона обаче се появила като изненада и веднага запяла "Честит рожден ден" за своята гордост.

След което поканила Лоренцо и всички гости навън уж, за да гледат зарята, но и да му подари подаръка. Единственият син на Софка веднага се качи в новото возило и се изкефи на придобивката.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !