Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фънки има "проблем" със Софка и Коцето

отпечатай новината

01.07.2020 16:15 | Видян 1831 пъти

Фънки има

„Не, не. Не. Трагедия. По-добре... що не си намерите нещо друго да правите?“ С тези думи заклетият рокаджия Димитър Ковачев-Фънки се присъедини към видеото на дуета на Софи Маринова и Константин – „Проблем“.

Журито в „Като две капки вода“ има кратка, но запомняща се поява в проекта. Позициониран в модерен автомобил, той пуши пура и наблюдава разгорещеното изпълнение на Софка и Коцето, след което изказва и цитираната по-горе оценка.

Самото видео към „Проблем“ направи премиерата си преди броени дни, като в момента е под номер 1 в „Набиращи популярност“ в YouTube и е гледано от над 1,7 милиона фенове.

Въпреки че е прочут с неприязънта си към поп-фолка, Фънки завърза приятелство с Константин още когато двамата деляха един покрив в „Биг Брадър“ преди три години. Изпълнителят на „Един грам срам“, както и Софи Маринова, участваха и в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Междувременно фенове разпознаха, че зад "Проблем" стои нов аранжимент на песента "Аз и ти", която Румяна и Стефан Митров изпяха в края на 90-те години. Самата тя също е взаимствана от изпълнение на Ана Виси и Сакис Руфас.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !