Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Никълъс Кейдж обвини майка си в тормоз

отпечатай новината

10.08.2020 11:17 | Видян 1145 пъти

Синът на Никълъс Кейдж обвини майка си в тормоз

Уестън – големият син на холивудския ас Никълъс Кейдж, подаде иск за издаване на ограничителна заповед срещу майка си. В документите актьорът, който засне заедно със звездния си баща „Код: 211“ в България, посочва, че иска защита на семейството си, като моли съда да забрани на Кристина Фултон да доближава него или който и да е член на семейството му на повече от 100 метра.

В иска си Уестън отбелязва, че вярва, че майка му разполага с огнестрелно оръжие. Той също така призовава Фултон да му върне личните документи, паспорта, ключовете от апартамента и халката.

29-годишната звезда отбелязва, че вместо да му помогне в битката с психозата, менталното му състояние се влошило, след като собствената му майка го отвела и заключила в хотелска стая, взимайки всички негови лични документи. Делото по случая е насрочено за този месец.

Междувременно от скоро Уестън се радва и на нови попълнения в семейството си. В началото на месец април съпругата му Хила Аронян роди близначките Сайрес и Венис. „Благодарен съм за това как Бог подреди живота ми и съм благословен с любовта на живота ми.

От тази любов, от тези две идентични души, се родиха идентични дъщери. Обичам ви безкрайно“, написа Кейдж-младши в социалните мрежи в деня, в който наследничките му станаха на четири месеца.

Припомняме, че Никълъс Кейдж е дядо на още две деца на Уестън – момчетата Лусиан (5) и Сорин (3).

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !