Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Синът на Никълъс Кейдж готви по БГ рецепти

отпечатай новината

09.06.2020 10:34 | Видян 1168 пъти

Синът на Никълъс Кейдж готви по БГ рецепти

По-големият син на Никълъс Кейдж – Уестън, впечатли последователите си в социалните мрежи, като демонстрира завидни умения зад печката.

За кулинарните си приключения 29-годишният актьор, спортист и музикант се вдъхнови от опитаните ястия по време на престоя си в България през 2017 г. Тогава той бе у нас заедно със звездния си татко, за да заснемат полицейския трилър на Йорк Шакълтън „Код: 211“.

Тогава баща и син играха от двете различни страни на барикадата – като ченге и престъпник. А режисьорът сподели пред „Монитор“, че темата на заглавието е избрана с цел по-голямата част от снимките да могат да се проведат в студиата на „Ню Бояна“.

Краткото видео, в което Кейдж-младши показва как приготвя кебап по рецепта, видяна у нас учуди феновете му.

„Не знаех, че си и кулинар“ и „Съпругата ти вероятно е извън града“ са само част от закачливите коментари на последователите му.

Това не е първият път, в който синът на звездата от „Лице назаем“ показва симпатиите си към България. Броени месеци след като петкратният европейски шампион по самбо Иван Илиев му подари куртка, той татуира наименованието на спорта зад ухото си, като надписът е на кирилица. Мастилената си придобивка Кейдж-младши показа по време на сватбата си с настоящата му съпруга Хила Аронян.

Междувременно Уестън се завръща и на музикалния хоризонт. В последните години той постави кариерата си на сцената на трупчета в полза на актьорската игра. Сега обаче водачът на похитителите от „Код: 211“ се готви да издаде нов албум. Той вече представи първото парче от диска - Gold Shadows. За него казва, че посланието е свързано с преодоляването на страха.

Кейдж обяснява, че сам работил върху записите на всеки един инструмент – барабани, бас, китара, бузуки и т.н. Самият той е и автор на всички песни в албума.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !