Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Деми Мур: Загубих себе си след трите брака

отпечатай новината

05.08.2020 11:08 | Видян 2131 пъти

Деми Мур: Загубих себе си след трите брака

След множеството разкрития в мемоарите на актрисата Деми продължава да говори по темата в скорошно интервю.

“Без да искам да звуча клиширано, но мисля, че в момента се уча как да обичам себе си. Да приема себе си такава, каквато съм”, сподели Мур пред зрителите на шоуто SiriusXM’s The Jess Cagle Show.

“Промених се толкова много пъти, опитвайки се да заприличам на това, което си мислех, че някой друг иска. Това е идеята, която ни е внушавана – че трябва да работим върху себе си, за да бъдем желани за другите, но самите ние не трябва да имаме собствени желания”, допълни актрисата.

Деми се омъжва за Фреди Мур през 1981 година, но само три години по-късно двамата се развеждат. След това актрисата се събира с Брус Уилис и е с него в продължение на 13 години, като се разделят през 2001-а, след като посрещат заедно три дъщери. В нейни думи връзката й с Брус е била най-щастливата й и двамата продължават да поддържат добрите си отношения.

Четири години по-късно Мур се жени за Аштън Къчър. Бракът им, който трае шест години, оставя най-голяма следа върху нея. След развода тя изпада в тежка депресия и битка със зависимостта към алкохола.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !