Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Съпругата на Брус Уилис празнува рожден ден в компанията на Деми Мур

отпечатай новината

23.06.2020 11:40 | Видян 1549 пъти

Съпругата на Брус Уилис празнува рожден ден в компанията на Деми Мур

Ема Хеминг-Уилис отпразнува 42-ия си рожден ден с голяма компания. Основните гости на домашното парти бяха не само известният съпруг на рожденичката, 65-годишният Брус Уилис, и малките й дъщери, 8-годишната Мейбъл и 6-годишната Евелин, но и бившата съпруга на Брус –  Деми Мур.

57-годишната Мур, номинирана за „Златен глобус“ поддържа приятелски отношения с бившия си съпруг след развода им през 2000 година. Актьорите дават чудесен пример за това как семействата трябва да бъдат приятели.

В Instagram Ема сподели оживените кадри от партито и отбеляза, че това е „истински щастлив рожден ден“. Тя отпразнува своя личен празник на семеен пикник в Айдахо, където цялата компания чака да свърши пандемията от коронавирус.

Първоначално Уилис се самоизолира в компанията на бившата си съпруга и три дъщери – 31-годишната Румър, 28-годишната Скаут и 26-годишната Талула. Поради известни обстоятелства Ема трябваше да остане при наследниците си в Лос Анджелис, но по-късно успя да се събере отново със съпруга си.

„Деми и Ема са много близки и се разбират отлично“, заяви източник пред „People“. „В миналото те често почиваха заедно. Това е едно голямо щастливо семейство.“ Също така Деми не пропусна да поздрави Брус Уилис с Деня на бащата.

Източник: tialoto




автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !