Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Парти изненада за ЧРД на Ани Хоанг

отпечатай новината

04.08.2020 17:48 | Видян 1409 пъти

 Парти изненада за ЧРД на Ани Хоанг

Беше страхотно, подготвям 2 нови песни, споделя певицата

Близки и приятели на певицата Ани Хоанг организираха тайно парти изненада по повод 29-ия й рожден ден. Пред „Телеграф медиа“ тя издаде, че в основата на всичко стои любимият й мъж – режисьорът Людмил Иларионов – Люси. „Пожелавам си само здраве за мен и моите близки. Всичко друго е постижимо или преходно“, коментира обичаната изпълнителка.

Празникът певицата посрещна в заведението си в родния град Елин Пелин. „Бях с близки и приятели. Люси беше подготвил всичко – от списъка с гости, през менюто и така до пиротехниката, беше впечатляващо.

Това е поредният сантиментален жест от негова страна, не мога да кажа кой е №1, защото изненадите не спират.

Идеен е, винаги успява да ме усмихне. Преди години ми подари кученце - йоркширски териер, това е бил най-сладкият и мил подарък“, споделя Ани Хоанг пред „Телеграф медиа“. Сред присъстващите били и колеги на изпълнителката. Сред тях Диона. По-голяма част от снимките са в затворената част на ресторанта в американски стил. Впечатление отново прави декорът в ярки и цветни нюанси, тип „Дисни“.

Усмивките съпътстват Ани и в професионален план. В момента тя подготвя две парчета. „Работя върху нова песен, всъщност не е една, а две, но все още не съм решила коя ще представя първо. Скоро и това ще се разбере“, допълва с усмивка рожденичката. За празника си тя бе заложила на елегантна рокля в бежов цвят, високи обувки и масивни бижута.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !