Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Люси и Ани Хоанг се спасиха от фалит с разнос на пици в Елин Пелин

отпечатай новината

23.04.2020 13:41 | Видян 1202 пъти

Люси и Ани Хоанг се спасиха от фалит с разнос на пици в Елин Пелин

Режисьорът Людмил Иларионов - Люси и певицата Ани Хоанг припечелват от доставка на храна по домовете.

Преди въвеждането на извънредното положение заради разпространението на коронавирус те отвориха заведение в родния град на пайнерката  Елин Пелин. За съжаление след старта, звездите бяха принудени да преустановят работния процес. Това за малко не ги доведе до фалит. Въпреки наложената изолация те намериха начин да продължат своя бизнес. На официалната страница на кафе-бар „Новото” в социалната платформа Фейсбук е публикувано съобщение, че работниците ще разнасят храна до адрес.

Подчинените на Ани и Люси ще приемат поръчки за доставки, както в рамките на града, така и в селата част от територията на община Елин Пелин. Към цените за кетъринг е включена и доставка, която варира между 2 и 3 лв. Поръчките са възможни единствено в делнични дни и във времето от 11 до 19 часа. Освен пици в менюто влизат сандвичи и понички, те обаче не са споменати в предложенията за вкъщи.

Преди седмица се появиха слухове че Ани и Люси са фалирали. Двамата обаче не са чак толкова зле финансово. Прекарват по-голямата част от времето си в града на виетнамката. Местните не спират да сипят похвали, както за вкусната храна, така и за интериора. Заведението предлага една уникална арт визия по идея на режисьора. Водещ нюанс е  червеният,  а мебелите са направени от разглобен на части автомобил, пише „Телеграф”.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !