Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на първа почивка след изолацията

отпечатай новината

04.08.2020 15:53 | Видян 1345 пъти

Принц Уилям и Кейт Мидълтън на първа почивка след изолацията

Те са кралски особи и независимо от пандемията, трябва да спазват ангажиментите си. Те прекараха повече от два месеца в изолация, но вече са отново сред хората. Принц Уилям и Кейт Мидълтън, които имат доста натоварена програма това лято, намериха време за малко почивка. Това пишат британските медии.  

Според източник на Mirror, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са заминали с децата за английския остров Треско. Двамата са били забелязани там в четвъртък.

„Уилям и Кейт караха колелата си, смеейки се. Изглеждаха толкова щастливи, наслаждавайки се на времето“, казва човекът, който минал покрай тях и кралската двойка дори го поздравила.

Внукът на Елизабет Втора е избрал да си почива в Европа, тъй като не желае да бъде поставен под карантина, а и се притеснява за семейството си заради коронавируса.

Според британците, изборът на принц Уилям и съпругата му е знак, че те искат да подкрепят родния туризъм.

Последният ангажимент на херцога на Кеймбридж бе преди ден. Тогава той се среща с фенове на „Арсенал“ – отборът, който спечели купата на футболната асоциация на Англия. Предполага се, че той е оставил на острова съпругата и децата си Джордж, Шарлот и Луи, за да отиде със самолет до Лондон и да се върне обратно при тях.

Островите Сили бяха предпочитано място за ваканция на покойната принцеса Даяна и бившия ѝ съпруг принц Чарлз. Като малки Хари и Уилям често са прекарвали летата си там.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !