Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

С какви подаръци радва племенниците си Принц Хари?

отпечатай новината

03.08.2020 16:06 | Видян 1184 пъти

С какви подаръци радва племенниците си Принц Хари?

Въпреки факта че принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят от едната страна на океана, а принц Хари и Меган Маркъл от другата, те не забравят да поздравят децата им за рождените им дни. Не е тайна, че херцогът и херцогинята на Съсекс обичат децата. И колкото и да са трудни отношенията им с членовете на кралското семейство, това не се отнася за най-малките наследници.
 
В новата книга на Омид Скоби и Каролин Дюран „В търсене на свобода“, която още преди официалната ѝ публикация успя да вдигне много шум, разказва за връзката между принц Хари и Меган Маркъл с техните племенници.

И така, като подарък за един от рождените дни на принц Джордж, Хари му подарил детски електрически автомобил за оф роуд, тъй като най-големият син на херцозите на Кеймбридж обича колите. Той е особено очарован от големите машини и трактори. А влюбеният чичо подарил на принцеса Шарлот триколка, която тя много обичала да кара като по-малка.

Меган и Хари имат особено силни чувства и към най-малкия син на Кейт и Уилям – принц Луи, който наскоро навърши 2 години. Факт е, че той на практика е почти на същата възраст като тяхното дете Арчи. Херцозите на Съсекс искрено се надяват, че братовчедите  ще се сприятеляват, пораствайки още малко.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !