бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Меган не поздрави баща си за 76-тата му годишнина

отпечатай новината

04.08.2020 14:28 | Видян 1188 пъти

Меган не поздрави баща си за 76-тата му годишнина

Не е тайна, че отношенията между Меган Маркъл и баща ѝ Томас са силно обтегнати. Господин Маркъл не пропуска възможност да критикува дъщеря си, а 38-годишната херцогиня на Съсекс му отвърна с липса на всякакво внимание.

Така на сватбата тя бе съпроводена от бащата на младоженеца – принц Чарлз, а не от собствения си родител. В многобройни интервюта Томас Маркъл пък разказа, че е пращал писма до нея, но така и тя не е приемала подадената ръка. Стигна се дотам, че той се съгласи да свидетелства срещу нея в съда.

Херцогинята отчаяно се опитала да поправи отношенията с баща си, като му написала лично писмо, което по-късно бе публикувано в медиите без нейно знание. Маркъл не можа да преживее следващия удар и спря да общува с Томас.

Сега изданието Mirror съобщава, че съпругата на принц Хари дори не поздравила баща си за рождения му ден. В средата на юли той навърши 76 години. Братът на Меган - Томас Маркъл-младши – потвърди, че също не е чул обаждането от херцогинята във важния ден.

„Той се радва на пенсионирането си и иска да забрави за Меган завинаги след раздялата. Баща ми най-накрая загуби надежда някога да се събере отново с дъщеря си. Той ще пътува по света, за да излекува раните си“, – каза синът на Томас.

И в книгата „В търсене на свободата“ се говори за трудната връзка между родител и дъщеря, като журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран отделят няколко важни епизода от творбата за това.
Авторите обясниха защо Томас така и не стигна до сватбата на дъщеря си в Лондон и отбелязаха, че съпругата на принц Хари “отхвърлила“ предложението на кралското семейство да помогне на баща си поради нарастващото внимание на пресата.

Публикуваните фрагменти описват не само семейните конфликти между Меган Маркъл и принц Хари, но и началото на тяхната романтична връзка.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !