Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Бебе ще проплаче в семейството на Ген. Деси

отпечатай новината

31.07.2020 15:23 | Видян 2456 пъти

Бебе ще проплаче в семейството на Ген. Деси

В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, пише Ретро. С бебе няма да я зарадва нейният 23- годишен син Страхил, а първият й братовчед Кристиян.

Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в семейството. Не е тайна, че генерал Деси е изключително близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли отношения както с леля си и свако си, така и с тримата братовчеди. Тя била сред първите, които узнава новината за бременността на Галя, съпругата на нейния  братовчед. До месеци първата дама ще бъде леля, а полът на бебето бъдещите родители пазят тайна.

Самият президент Радев също отлично познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и сред гостите на сватбата на нейния братовчед, която той вдигна преди две години в ресторант на брега на морето край Бургас.

Десислава Радева обаче не е така радушно приета от семейството  на президента, което продължава да издига на пиедестал и тачи повече първата му съпруга и майка на двете му деца Гинка Кесякова. За напрежението между майката на Радев и генерал Деси се носят легенди в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !