Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Мелания към генерал Деси: Много си красива!

отпечатай новината

27.09.2019 11:09 | Видян 3516 пъти

Мелания към генерал Деси: Много си красива!

Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец против уроки.

Вместо да се закичи с някое скъпо бижу, за срещата с Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, съпругата на президента Румен Радев сложи червен конец.

Президентът на САЩ и жена му дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН. На приема в Ню Йорк присъства и семейство Радеви, като четиримата се снимаха за спомен, както се прави по протокол. Деси Радева бе вързала червения конец на лявата си ръка. Тя блестеше в целия си блясък до Мелания Тръмп.

Двете дами си разменили няколко любезности, разказаха хора от делегацията в Ню Йорк. „Много си елегантна и красива”, направила й комплимент съпругата на Доналд Тръмп. Радева върнала милия комплимент. Президетшата бе облечена в елегантна синя рокля, препасана с червена лента през кръста, и лилави обувки в добавка. Мелания пък по традиция бе с черна рокля до земята на любимия й дизайнер Ралф Лорън.

За първи път съпругата на държавния ни глава бе забелязана с амулета против зли сили на старта на благотворителната кампания по случай „Българската Коледа” в края на миналата година. Тя не го носи непрекъснато, предават от Уикенд.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !