ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

4 партита за 60-годишения юбилей на Кристина Димитрова

отпечатай новината

31.07.2020 14:55 | Видян 1479 пъти

4 партита за 60-годишения юбилей на Кристина Димитрова

Не с едно, а с цели 4 партита ще отбележи 60-годишния си юбилей Кристина Димитрова. Дамата, която накара всички да говорят, че годините са просто число за нея, смята да отбележи личния си празник наистина грандиозно.

„Очертава се три дни да празнувам с близки хора, тъй като не мога да ги събера наведнъж. Те са различни компании, различни възрастови групи и три дни ще има празнуване. Фактически ще си направя четири партита с приятели и роднини”, споделя певицата, пише „Телеграф”.

Кристина признава, че си е направила една равносметка на живота до тук, но не прави планове за бъдещето. „Много неща не зависят от нас. Ако човек е здрав, той ще бъде щастлив, ще има енергията да постига целите и мечтите си. И това най-вече си пожелавам–да бъда здрава, защото съм много енергичен човек, не седя на едно място, много съм дейна.”, казва още тя.

За коронавируса Кристина вярва, че единството ще спаси хората и признава, че е започнала да оценява другите повече. Тя вярва, че хората са станали малко по-човечни и по-малко зависими от материалното.

„Трябва да живеем по-бавно и да се опитваме да изживяваме красивите си моменти”, твърди още изпълнителката.

Кристина не се оплаква от съдбата си и вярва, че Фортуна е благосклонна към нея. „И това е най-важното–да бъда здрава и близките ми да бъдат здрави. Ако си имаме здравето, всичко друго е постижимо. Бих се радвала на едно ново пътешествие на място, където не съм била. Сега съм записала доста песни по време на пандемията и ще се радвам някоя от тези песни да стане хит и шлагер, който да остане във времето.

Това би ме направило истински щастлива”, казва тя.

Плътно до нея остава и половинката й. От години певицата е влюбена и дели общ покрив с неизвестен мъж, когото пази в тайна.

Изпълнителката издаде и две парчета наскоро. „Представих песента „Приятелю”–поздрав към всичките ми приятели. А съвсем скоро излезе и един летен хит, който записах с трио „Елеганс”–„Морска мечта”.

Сега предстои да заснема и видео към едно много шикозно парче, което се нарича „Момичето, което…” Доста модерен стил, доста различно от това, което до момента съм изпяла. И аз го приемам като подарък за рождения си ден”, казва още Кристина.
 


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !