Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристина Димитрова отваря месарница

отпечатай новината

25.06.2020 12:59 | Видян 1337 пъти

Кристина Димитрова отваря месарница

В бизнеса с месо смята да се впусне Кристина Димитрова. Певицата споделя, че след като няма от няколко месеца участия и скоро не й се очертават нови, планира да се впусне в ново бизнес начинание.

Това обяви наскоро самата изпълнителката, която се похвали, че срамна работа за нея няма.

„Няма срамна работа. Ако се наложи ще меля кайма и ще продавам зад щанда”, казва още дуетната половинка на Орлин Горанов.

Колежката й Камелия Воче отдавна се е ориентирала към този бизнес. Певицата от години сама приготвя макарони, паста и различни тестени изделия, които лично предлага на пазара в „Красно село”. А сред ВИП клиентите й е шоуменът Богдан Томов, пише „Телеграф”.

Самата Криси стигна до идеята след няколко години разучаване на всички ферми в страната за екологично животновъдство. Досега тя е пазарувала био месо за лична консумация, но вече има идея да отвори магазин в центъра на София, в който да го предлага на почитателите си.

Рапърът Спенс също няма изяви от няколко месеца. Тези дни той пусна обява, където съобщи, че продава караваната си. Музикантът й иска 2500 лв и сподели снимки във Фейсбук.

Малко след това той се похвали, че има и първите дати за концерти в страната — 2 юли във Велико Търново, 3-ти юли — Варна, а на 4 юли е гост на мотосъбора в русенското село Мечка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !