Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Фенове избират подарък за Коцето от Фънки

отпечатай новината

10.07.2020 13:30 | Видян 1129 пъти

Фенове избират подарък за Коцето от Фънки

Заклетият рокаджия Димитър Ковачев – Фънки, търси най-добрия и същевременно ефектен подарък за приятеля си Константин. Музикантът обяви допитване в официалния си профил в социалната платформа Инстаграм, давайки зелена светлина за участие в избора на меломаните, симпатизиращи на фолкзвездата. Очаква се той да посрещне близки, приятели и познати на рождения си ден следващия петък – 17 юли, пише в днешния си брой в-к "Телеграф".

„Уоу, чудя се, а аз... А аз, приятелю, какво да ти подаря за рождения ден. Трябва да е нещо много по-така“, споделя Фънки пред камера след изненада от страна на Константин. Двамата поддържат добри приятелски отношения от две години насам, сприятеляват се по време на шоуто „Като две капки вода“ през 2018 година, когато Фънки е част от журито, а Коцето – участник.

Любопитна подробност е, че именно шефът на продуцентската компания „Фирмата“ е създал профила на Фънки в Инстаграм, където той генерира ежедневна активност. Изборът на подарък за Константин обаче затрудни и най-верните му почитатели. Те споделиха, че тъй като притежава финансова стабилност и може да си позволи всичко, което пожелае, за това подаръкът трябва да е провокиран от дадено събитие или да носи специално за него послание.

Освен приятели Фънки и Коцето са комшии. „Фънки е велик човек. Ние сме комшии, живее на същата река, на която и аз, но той е в другия край. Уважавам го изключително много, човек с огромен опит и интелект. Има различни приятели, също като мен. Много обичам да идва на гости у нас“, разказва за дружбата им по-рано Константин пред „Телеграф“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !