Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ще защитим историята си и ще покорим Марс: Тръмп

отпечатай новината

06.07.2020 17:11 | Видян 1141 пъти

Ще защитим историята си и ще покорим Марс: Тръмп

"Американците впрегнаха електричеството, разделиха атома и дадоха на света телефон и интернет. Установихме Дивия Запад, спечелихме две световни войни, кацнахме на Луната, и един ден - много скоро - ще забием знамето си на Марс.

Нацията ни е свидетел на безпощадна кампания да се заличи нашата история , да се хулят героите ни, да се атакуват ценностите ни и да индоктринира децата ни", заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп на тържествата послучай националния празник 4 юли, който избра да отбележи на фона на изсечените в скалите ликове на основателите на американската нация.

Легендарните президенти са сред атакуваните в момента исторически фигури от протестите, обхванали САЩ. Тръмп намери време да удари и мразещите го медии: „New York Times е много корумпиран и нечестен. Ще загуби всякаква останала достоверност вечерта на 3 ноември”, заяви той визирайки своята победа на изборите.

В момента вестникът, който е основно оръжие на демократите, върти около историята с руски подкупи за талибаните в Афганистан. Според Тръмп медията дори не може да посочи източника си, а след като само отричане не бе зачетено, Кремъл изпрати протестна нота до Държавния департамент заради замесването си в пореден скандал, всъщност насочен срещу президента на САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !