Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джони Деп съди The Sun за клевета

отпечатай новината

03.07.2020 13:40 | Видян 1301 пъти

 Джони Деп съди The Sun за клевета

Британското правосъдие позволи на американския актьор Джони Деп да изправи пред съда таблоида The Sun за клевета, който в своя статия го описа като насилник.

По този начин се дава зелена светлина на съдебния процес, който ще стартира още във вторник пред Върховния съд в Лондон, като за свидетели са призовани самият Деп, както и бившите му приятелки Уинона Райдър и Ванеса Паради.

Предвидено за средата на март, разглеждането на делото беше отложено заради пандемията от коронавируса и трябва да продължи няколко седмици.

До последния момент адвокатите на таблоида се опитваха да получат отхвърляне на съдебния иск за клевета от страна на правосъдието, защото според тях екранният Джак Спароу не бил спазил съдебно разпореждане.

Звездата от "Карибски пирати" заведе дело срещу британския вестник и неговия собственик за статия, публикувана през април 2018 година, твърдяща че е пребил тогавашната си съпруга Амбър Хърд.

Припомняме, че двойката премина през шумен развод в началото на 2017-а. Тогава 34-годишната актриса се оплака от преживени "години на насилие" над нея, които били както от физическо, така и от психологическо естество. Твърдения, които Джони Деп отрече.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !