Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алиша Кийс с дом като музей на изкуството

отпечатай новината

01.07.2020 17:06 | Видян 1384 пъти | Гласували 1

Алиша Кийс с дом като музей на изкуството

Алиша Кийс отваря вратите на дома си, за да разкрие 73 факта за себе си и да ни покаже нещата, които най-силно я вдъхновяват.

“Тук сме в една голяма топка от любов, шум и хубави емоции”, така певицата описва дома си, когато посреща Vogue и всички зрители на youtube канала на модната библия.

В интервюто си тя разказва малко повече за новата си автобиографична книга “I’ve Been Putting on a Mask”, за изпълнението си на наградите Грами, както и за още от нещата, които я мотивират да пише музика, и нещата, които я притесняват.

Още преди началото на пандемията и преди бума на антирасисткото движение Алиша говори за същите проблеми в обществото, които в момента толкова много хора се опитват да преборят.

И докато разкрива детайли за личния си живот, тя ни разхожда из масивния си дом, който повече прилича на музей на изкуството. В специална стая тя е създала малко изложение с експонати, които използва за вдъхновение, а залата, в която играе на въздушен хокей с децата, е аранжирана с красиви рисунки на тавана.

Източник: missblom

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !