Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Алиша Кийс с музикално послание

отпечатай новината

24.04.2020 15:07 | Видян 1056 пъти

Алиша Кийс с музикално послание

Международната музикална икона Alicia Keys успя отново да стопли милиони сърца и да им подари надежда, с новия си емоционален сингъл „Good Job“, издаден в чест на невъзпятите герои на нашето време. Носителката на цели 15 награди „Грами“ пише песента миналата година, заедно със съпруга си, супер продуцента Swizz Beatz, хит мейкъра The Dream и Avery Chambliss, и ще я включи в предстоящия си едноименен албум ALICIA, който излиза по-късно тази година. За световната премиера на видеото към парчето, Keys сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19.

„Good Job“ е първоначално посветена на всички невъзпяти герои в живота на Alicia, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Keys решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

„Независимо дали се борите на първа линия в болниците, или едновременно с работа, отглеждане на семейство и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим“, споделя Keys. Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията „Героите на CNN“, която чества обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи.

„Парчето на Alicia перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега“, коментира Jeff Zucker, председател на WarnerMedia News & Sports.

„За нас е чест да си партнираме с Alicia и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки благодарност на всички тези герои.“ Alicia Keys е съвременна ренесансова дама – носител на 15 награди „Грами“ артист/автор/музикант/продуцент, успешна актриса, автор на бест селъри на Ню Йорк Таймс, талантлив филмов, телевизионен и Бродуей продуцент, бизнес дама и силен активист. От релийза на монументалния й дебютен албум Songs in A Minor през 2001 г., Keys е продала над 65 милиона копия и е изградила несравним репертоар от хитове и постижения. Предстоящия й седми студиен албум ALICIA ще излезе по-късно тази година. Първият сингъл от него, „Show Me Love“, е 11-тият й трак, застанал под #1 в класацията на Билборд „Adult R&B Songs“. Keys издаде новата си книга More Myself: A Journey на 31 март, която дебютира под #3 в списъка на бест селъри на Ню Йорк Таймс.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !