Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Джейн Фонда на 82 е новото лице на Gucci

отпечатай новината

19.06.2020 13:46 | Видян 1330 пъти

Джейн Фонда на 82 е новото лице на Gucci

Джейн Фонда обеща, че няма да си купува повече дрехи, но това не означава, че изцяло се е отказала от модата. Всъщност, 82-годишната актриса получи нова роля – рекламно лице в новата кампания на модния гигант Gucci. Новата линия на марката е част от инициативата ѝ за по-устойчиви и по-природосъобразни дрехи.

На снимките и в краткото видео, заснети от фотографа и режисьор Хармъни Корин, се вижда как актрисата позира пред входна врата, а към нея се присъединяват рапърът Lil Nas X, изпълнителката King Princess, японският китарист Miyavi, както и активистът Дейвид Мейър дьо Ротшилд.

Всички те са облечени в дрехи, подходящи за всеки пол, които са направени от рециклирани, органични, биобазирани и устойчиви материали, включително ECONYL - регенериран найлон, направен от найлонови отпадъци. Кампанията е заснета в Лос Анджелис преди пандемията от коронавирус да затвори града.

Всичко се прави под зоркото око на креативния директор на Gucci Алесандро Мишел, който обяснява, че красивият резултат е плод на отборна работа. Той добавя, че иска да покаже на света, че всеки един от нас трябва да се грижи за природата, защото само по този начин ще спасим света.

Този стремеж на Gucci към по-устойчиви дрехи съвсем не е нов. През 2017 година марката забрани използването на животинска кожа. Две години по-рано модният гигант създаде стратегията „Културна цел“, за да намали въздействието върху околната среда, включително емисиите на парникови газове.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !