Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джейн Фонда с нови видеа за тренировки

отпечатай новината

08.04.2020 11:35 | Видян 1331 пъти

Джейн Фонда с нови видеа за тренировки

Подобно на касетите й от 80-те тази тренировка също не е единствено с цел отслабване.

Сами казахме, че ретро гимнастиката се завръща. Джейн Фонда последва този тренд и създаде ново видео за тренировки, но фокусът в него никак не са упражненията.

Макар и в първите няколко секунди да изглежда, че отново ще можем да тренираме редом с известната актриса, бързо става ясно, че нейната идея е била съвсем различна.

“Знаете ли какво, има твърде много тренировки в интернет и телевизията. Присъединете се към мен за тренировка за планетата ни”, така започва обръщението си Джейн, с което призовава гледащите да се включат към онлайн версията на нейната инициатива “Fire Drill Friday”. Тя я е стартирала още през октомври и използва деня, за да говори за климатичните проблеми.

Комбинацията от тренировки и спасяване на планетата напълно носи подписа на Джейн. Дори оригиналните й касети през 80-те се продаваха, с цел да се отделят пари от прихода за благотворителност.

Пред американското издание на списание Elle тя признава, че не се страхува да бъде арестувана, ако това ще повдигне важните въпроси, които днес избягваме.

“Аз съм на 82, което е много полезно в случая, защото хората могат да си кажат “Е, ако тя може да го направи, аз мога също”, споделя актрисата.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !