Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кубрат проговори за раздялата с Андреа: Ще приема вината в себе си

отпечатай новината

05.06.2020 17:30 | Видян 2682 пъти

Кубрат проговори за раздялата с Андреа: Ще приема вината в себе си

За няма и месец отношенията между Андреа и Кубрат Пулев претърпяха няколко сериозни обрата, благодарение на които се доближиха до сюжетите на така успешните в Латинска Америка драматични теленовели. В този кратък срок певицата не само се раздели повторно със спортиста, но също така го обвини в системни изневери и лъжи, като накрая, за да потвърди думите си, изкара на бял свят сериозен компромат срещу него.

Преди няколко седмици тя публикува на официалната си Фесбук страница снимка на документ за покупко-продажба на апартамент в София, закупен през 2019 г. от Кубрат и мистериозна жена, за която Андреа твърди, че е любовница на Пулев. Скоро след като пусна кадъра обаче, тя реши да го свали от социалната мрежа. Това ѝ действие обаче не сложи край на драмата, защото съвсем наскоро огорчената Теодора, както е истинското ѝ име, сподели изображение с насинена и подута устна, придружено от посланието "Извинявай, че изказах истината"... Минути по-късно и тази фотография изчезна от профила ѝ, но не и без да повдигне куп въпроси сред почитателите ѝ, пише Dir.bg.

Някои от нейните фенове реагираха първосигнално и предположиха, че е станала жертва на физическо насилие заради нотариалния акт, който направи публично достояние. Други обаче изказаха категоричното си мнение, че всичко е постановка от нейна страна, за която си е послужила с грим.

През цялото това време боксьорът мълчеше и по никакъв начин не коментира нападките на бившата си половинка. Но сега назря мигът, в който затишието от негова страна най-сетне приключи. Наскоро той гостува във видео поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" на Topnovini.bg, където, запитан от водещия, проговори за края на връзката си с попфолк изпълнителката. Отношенията си с нея той определи като емоции отвъд нормалното, но въпреки всичко запази добрия тон и може да се каже, че пое отговорността, натоварвайки собствените си плещи с нейната тежест.
"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", сподели той, като отправи призив към всички да посрещат лошите неща от живота с усмивка.

По-рано, в дълъг пост, певицата написа, че докато са били заедно Кубрат многократно я е молил да остави настрана своята кариера, за да стане негова съпруга и да му роди наследник. Но сега темата за децата Пулев коментира по следния начин:

"Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш", каза той.

 Също така опроверга твърденито на Андреа, че планира да навлезе в политиката.

"Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категорично заяви той, допълвайки, че по-скоро би умрял, отколкото да предаде българския народ.

Междувременно Андреа продължи "боксовия мач" срещу него, нанасяйки своя пореден удар. Тя за пореден път се отдаде на едно от любимите си занимания в последно време - да отговаря на въпроси от своите почитатели в Инстаграм.

"Хората изневеряват, когато имат грешна представа за това кое е вярно и кое е грешно. Изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си", написа тя.

Изпълнителката на "Излъжи ме" обяви, че няма мъж до себе си , а отговорът на запитването дали изпитва съжаление за нещо гласи, че в последните години е оставила някои хора да стоят на пътя на кариерата ѝ, което определи за грешка, която няма да се повтори.

След това запрати по Пулев поредния упрек.

"Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за обединение на хората, а в същото време самият ти да знаеш, че в огледалото не виждаш истинската си същност", написа тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !