Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андреа: Не отмъщавам, но не съм простила

отпечатай новината

05.06.2020 14:09 | Видян 1696 пъти

Андреа: Не отмъщавам, но не съм простила

"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!"

Така се обърна към бившия си любим Кубрат Пулев фолкпевицата Андреа, която само преди дни разобличи успешния ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава звездата не спира да качва истории в интернет, насочени към изневери предателства и мерзост. Последно тя публикуват цитат от поета Омар Хаям:

"Себе си да отдадеш - не значи да се продадеш. И с някого да спиш - не значи да преспиш. Да не отмъстиш - не значи всичко да простиш. До някого да не си - не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам  и не всичко съм простила",  публикува Андреа.

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи. Тя очевидно няма да спре войната скоро с боксьора и сама намекна за това: "Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога трябва да станеш звяр, за да говорят с теб човешки".

"Хората изневеряват, те имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое не. Първо се учат от родителите, но ако те не се справят, тогава остава само Господ. Но изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си в обществото. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените вярвания е предателство", така Андреа отговори на въпрос на „България Днес” дали само слабаците изневеряват. Певицата е категорична, че не съжалява за това, което направи като разобличи любимия си в изневяра и предателство.

"Имам колежки и приятелки, които са наясно с много от нещата, които се случват в живота им,  не са хубави, но се примиряват. Аз просто не съм такъв човек поради простата причина, че имам по несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да постигне всичко сам през годините, като жена и морал смятам, че не е в мен е грешката за това което направих. Вече никога не бих стъпкала себе си в името на чуждите интереси.  Само за това се обвинявам, че в последните години позволих да се да влияят на кариерата ми, а не трябваше".  Според нея тя никога не била влязъл в ролята на любовница, защото прекалено уважава себе си.

Единственият коментар за отношенията си с Андреа шампионът по бокс Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев вчера и той бе:

„Тя е уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време, ей така. Ще приема вината в себе си и че с Андрея не успяхме", споделя Пулев.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !