Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кейт Мидълтън проговори за конфликта с Меган

отпечатай новината

01.06.2020 12:03 | Видян 2016 пъти

Кейт Мидълтън проговори за конфликта с Меган

Дворецът Кенсингтън отговори на публикация на сп. „Tatler“, в която пише, че Кейт Мидълтън е изморена и изтощена след „Мегзит“, тъй като обемът ѝ на работа много е нараснал. Там също се загатва за конфликт между нея и Меган Маркъл, който е започнал преди сватбата ѝ с принц Хари. В началото на годината херцозите на Съсекс се отказаха от кралските си задължения. После заминаха за Канада, а оттам в Бевърли Хилс.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се почувстваха принудени да прочетат статията, като говорител на кралската двойка каза пред „HELLO!“ „Тази история съдържа множество неточности и неверни измами, които не бяха ясни на двореца Кенсингтън преди публикуването.“

Въпросната статия подсказваше, че Кейт се е почувствала „в капан и изтощена“ от увеличеното си натоварване след напускането на принц Хари и Меган Маркъл. Там също се твърди, че Кейт и Меган са имали конфликт преди сватбата на Хари и Меган през 2018 г. заради въпрос за шаферките, които носят чорапогащи, като Кейт уж искала да спазва протокола, докато Меган не била съгласна с него.

В момента Уилям и Кейт са в изолация с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в селското имение Анмер Хол в Норфолк. Триетажният имот се намира в имението Сандрингам, в близост до Сандрингам Хаус, където кралицата прекарва Коледа (в момента тя се самоизолира в замъка Уиндзор).

Сградата от 18-ти век е била предоставена на двойката като сватбен подарък от кралицата през 2011 г. и те са я използвали като основна резиденция, докато принц Уилям е работил като пилот на Източноанглийската въздушна линейка до 2017 г.

Кейт и Уилям споделиха опита си в домашното образование през последните няколко месеца, заради коронавируса. Те признаха, че това е било „предизвикателство“ за тях, по време на тяхна изява пред BBC.
Затова пък от „Tatler“ отбелязват, че вярват на източниците си, които смятат, че Мидълтън наистина е била бясна на егоизма на Меган.В отговор представител на изданието, което публикува новината каза, че главният редактор на списанието Ричард Денън няма да оттегли материала. „Дворецът Кенсингтън беше запознат с тази история преди месеци и ги помолихме за сътрудничество. Пълна лъжа е, че те не са знаели нищо“, допълват от изданието.

Източникът им също така добавил, че Кейт „никога не е вземала Меган под крилото си“, а принц Уилям от самото начало е бил много дръпнат с Маркъл, което изобщо не се е харесало на принц Хари.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !