Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Защо Меган и Хари си тръгнаха от Великобритания?

отпечатай новината

20.05.2020 12:31 | Видян 1846 пъти

Защо Меган и Хари си тръгнаха от Великобритания?

Меган Маркъл и принц Хари са решили да не общуват повече с никоя от британските медии, но техни приятели често информират за това, което двамата разказват за дните, когато все още бяха членове на кралското семейство.

Още от първите дни американската актриса трудно се адаптирала към строгите правила за задълженията на кралското семейство. Когато принцът и съпругата му се преместили в Америка, тя казала на приятели, че за нея е много трудно и че никой от членовете на кралското семейство не стои до нея. Меган била сигурна, че ситуацията щяла да е друга, ако Кейт Мидълтън е била на нейно място.

Актрисата споделила, че кралското семейство със сигурност няма да мълчи, ако британските таблоиди атакуват толкова много Кейт.

„Тя каза, че никой не би издържал на подобни атаки от таблоидите и че такива медии щяха да бъдат затворени незабавно. Според нея кралското семейство никога няма да толерира подобни атаки срещу Кейт“, казаха приятели на Меган, цитирани от БГНЕС.

„Въпреки че била критикувана публично, дори и в кралското семейство, Меган не е получила подкрепа. Тя твърди, че всички в двореца фаворизират Кейт“, съобщава „Daily Mail“.

Източник, близък до двойката, заяви, че принц Хари многократно се е оплаквал на принц Чарлз и кралица Елизабет II, че служителите се отнасят зле с Меган и е искал отмяна на някои правила и задължения, за да помогнат на Меган да свикне, но кралицата отказала да го направи.

Меган доверила на приятели, че това, което правят британските медии, е обидно, поради което тя и Хари решили, че единственият начин да напуснат кралското семейство, е да заминат.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !