На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Тони Димитрова отказва да се оплаква от липсата на работа

отпечатай новината

22.05.2020 10:42 | Видян 959 пъти

Тони Димитрова отказва да се оплаква от липсата на работа

"Никога няма да се оплача, че нямам работа през последните два месеца! Това е под достойнството ми!". Това заяви категорично обичаната певица Тони Димитрова.

Коментарът й е по повод отменените ангажименти през последните месеци, които голяма част от колегите й смятат, че ще доведат до необратими последици за кариерата им. Бургаската звезда, която бе сред първите и една от малкото популярни личности у нас, втурнала се да бъде в помощ на обществото като доброволец, сподели пред България днес, че никога не е поставяла работата на първо място в живота си.

"Силно вярвам в мерките за борбата с вируса и съм разочарована от мрънкането на хората. Става въпрос за човешки животи и нищо не е над тях. За пари никога няма да се оплаквам. От толкова години съм на сцената, че ако сега два месеца провалят кариерата ми, ще означава, че съм си губила времето. Срещнах се с хора, чиито пенсии са по 200 лева. Аз трябва да загубя самоуважението си, за да мрънкам за работа в моменти като този", смята Тони, която силно вярва, че ситуацията ще се стабилизира и допълва, че за нея чашата винаги е наполовина пълна.

От началото на извънредното положение до 5 май певицата беше в община Бургас, където помагаше на бедстващи хора. Известно време е разнасяла хранителни продукти по домовете, била е на телефона на горещата линия, където е приемала сигнали. Носейки козунаци на Великден, Тони Димитрова се среща с достатъчно много хора в нужда, за да се убеди във възгледите си, че по-важно от човека няма.

Пандемията отмени и концерт-спектакъла "Моите неизпратени писма" в зала България. Певицата го планува за есента, но засега няма конкретна дата. "Щастлива съм, че залата е изкупена и никой не иска да връща билета си. Казах на хората, че ако не могат да присъстват на новата дата, имат възможност да получат парите си. Нито един билет не е върнат", щастлива е певицата, пише България днес.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !