Излиза нова книга за Тодор Живков

В ситуацията на предстоящите трети парламентарни избори...

Истински хаос настъпва в холдинга на...

Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в...

Сашка закъса с парите

отпечатай новината

23.04.2020 14:18 | Видян 766 пъти

Сашка закъса с парите

Кризата удари и Сашка Васева. Заради липсата на участия изпълнителката е в депресия и почти не излиза навън.

Финансовите неволи тревожат изпълнителката и тя не иска да вижда никого от известно време. И се надява скоро това положение да приключи.

"Трудно ми е с парите. Цялата ситуация не ми се отразява добре. Аз съм певица и имам нужда от участия, за да оцелявам. А такива няма в момента и съм принудена да стоя вкъщи безработна", споделя още фолк звездата.

Кризата се отразява и на настроението на певицата. "Дори до магазина не ходя, защото не ми е приятно да излизам. Използвам ситуацията, за да си поспивам до късно. Ставам едва следобед, защото, докато спя, не мисля за трудностите и не обременявам съзнанието си", каза още Дупнишката Мадона.

Преди пандемията имала множество идеи и проекти, които планирала да реализира, но заради извънредното положение не може да предприеме нищо.

Един от проектите й носеше името „Класика и фолклор” и в него са включени най-известни италиански арии и български народни песни, както и най-прочутите песни на изпълнителката. А тя се надява, че след карантината ще може да го представи.

"Не съм политик или лекар и не съм аз човекът, който да дава акъл, но според мен трябва постепенно да започнем да разхлабваме мерките и да се връщаме към обичайния си начин на живот. Вижте Италия и другите европейски държави — там постепенно ситуацията се нормализира. Ние трябва да вземем пример от тях и да спасим хората не само от коронавируса, но и от икономическата криза, която ще ни връхлети", заяви Васева, пише "България днес".

В момента Сашка е със семейството си и прекарва доста време с дъщеря си. Младото момиче се е превърнало в дясна ръка на майка си–помага й за пазаруването, чисти, готви и се занимава с домакинството, за да може майка й да си отдъхне.

Но не само пандемията, а и проблемите с очите тормозят Сашка.

"Медицината е безсилна за проблема с очите ми. Зрителният ми нерв е атрофирал и всякаква операция е безсмислена, защото няма как да го възстанови и да ми помогне. Обиколих лековити извори в цяла България, но никъде водата не ми помогна. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и много трудно ще има спасение за мен. Само чудо може да ме спаси и се моля за избавление",споделя тя. И признава, че вече вижда толкова замъглено, че не различава хора, а само силуети.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !