Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Златка копира Джей Ло, Криско с голям мерак да се облича като жена

отпечатай новината

15.04.2020 16:30 | Видян 1672 пъти

Златка копира Джей Ло, Криско с голям мерак да се облича като жена

Скуката накара Черната Златка да имитира Джей Ло и да участва заедно със своя любим, фитнес гуруто Кирил Танев, в най-модерното предизвикателство.

Flip Challenge е хит в мрежата. В няколко секундните клипчета двойки си разменят дрехите докато се кълчат пред огледалото. Първи в предизвикателството се включиха Дженифър Лопес и мъжът й Алекс Родригес.

Златка Димитрова не остана по-назад и само след няколко дни пусна подобно видео. На него плеймейтката танцува в ластична червена рокля, докато гаджето й, облечен с дънки и бяла тениска, я снима с телефон. Секунди по-късно ролите са разменени и Кирил облича ролята на Златка. Прилепналата ярка дреха, която описва извивките на бургазлийката, се оказва по мярка и за Кирил. Приятели на Злати са изумени как фитнес инструкторът успява да се натика в тази тясна дреха и то без да е спраска.

Криско и Цвети също се включиха в предизвикателството. Двойката направи видео с размяна на дрехите още първите дни на пандемията. Криско до такава степен влиза в ролята на Цвети, че дори имитира предизвикателните й секси танци,  пише "България Днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !