Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Алекс Родригес танцува в роклята на Джей Ло

отпечатай новината

10.03.2020 14:53 | Видян 1321 пъти

Алекс Родригес танцува в роклята на Джей Ло

Ако днес не си част от социалните мрежи, то най-вероятно не си жив - или поне такова е разбирането на сегашното високотехнологично време, в което постоянно излизат нови приложения. В момента една от набиращите популярност сред потребителите платформи е TikTok, която макар да излезе още през 2016 г. все още да не е толкова разпространена у нас. За сметка на това обаче вече успя да прикове вниманието както на американските тийнейджъри, така и това на световните звезди.

Все повече популярни личности се регистрират в нея, приканвайки почитателите си да последват техните профили. И като всяка друга мрежа, целяща да привлече интереса на колкото се може повече потребители, ТikTok също отправя забавни предизвикателства.

Последното, вдъхновено от песента на Drake от 2018 г. "Nonstop", се казва "Flip the Switch" и вече се радва на множество смелчаци, престрашили се да го приемат. Правилата му са прости: Нужни са двама души, а докато единият снима с телефона си, другият танцува на музика. Дотук добре, нищо особено, но това се променя в средата на клипа, когато участниците трябва не само да разменят местата си, но и своите дрехи.

Факт е, че ако се изпълнява от двама мъже или две жени, тази провокация не би била кой знае колко оригинална, но ако действащите лица са Дженифър Лопес и годеникът ѝ Алекс Родригес, то тогава нещата коренно се променят.

Всъщност, двамата вече се включиха във "Flip the Switch", което стана ясно благодарение на една от последните публикации на бившия бейзболист, събрала към момента над 3 милиона гледания.

В началото на видеото, заснето в огледалото, пред което стоят, носещият костюм Родригес записва как половинката му танцува до него, облечена в прилепнала бяла рокля с дълги ръкави и отвор на гърба, която е прибрана в талията с широк колан с катарама. Малко преди края обаче, тоалетът вече е върху Алекс, който се опитва да имитира нейните секси движения, докато латино дивата снима, предава Dir.bg.

Наскоро двойката, която се очакваше това лято да узакони любовта си, сподели, че са взели решение да не прибързват със сватбата. Дженифър Лопес е убедена, че сегашната ѝ връзка е различна от предишните.

"Каквото каже, го прави... всеки път. И това е много важно. Той иска да изградим нещо заедно, а преди това никога не ми се е случвало. Никога не съм имала някой, който да иска да ме види да се отличавам, да израствам, да съществувам", каза тя в свое скорошно интервю.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !