Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

100 Кила захапа Криско

отпечатай новината

14.04.2020 10:59 | Видян 1478 пъти

100 Кила захапа Криско

Спор за Българската хранителна банка подеха 100 Кила и Криско. Рапърът и хитмейкърът се скараха задочно, защитавайки различните си убеждения.

Двамата влязоха в конфликт и показаха напълно противоположно отношение по въпроса за благотврителните каузи, подпомагащи борбата с Covid-19.

„Защо трябва функциите на държавата да се прехвърлят на обществото?” Този въпрос задава 100 Кила, който коментира кампанията за набиране на средства за Българската хранителна банка.

„Тази банка има нужда от помощ от 30 години насам. Държавниците отново прехвърлят отговорността на хората”, коментира Явор Янакиев, както е истинското име на музиканта.

„Няма ли да е по-лесно, акот големите вериги направят специални щандове, където да се следи храта в крайна нужда да задоволяват потребностите си, вместо тепърва да се избират и купуват продукти, да се търси логистика и в крайна сметка, евентуално през август, продуктите да са при хората”, предлага 100 Кила.

Съвсем различно отношение към ситуацията има Криско. Той се включи с дарение от 5 хиляди лева по време на живия концерт. Жестът му обаче срещна критики, според които музикантът си прави реклама.

Упреците искрено ядосаха Криско и той наруши мълчанието, като отговори на нападките, пише "България днес".

„Хайде всички да се изложат, като дарят”, коментира злобните изказвания музиканта.

Криско взе участие и в благотворителния концерт, в който се включиха още Графа, Михаела Филева, Тони Димитрова, Орлин Павлов и други. От фолк звездите обаче, единствено Преслава се реши да пее онлайн и то на живо, без акомпанимент.

Целта на концерта беше да се съберат средства в помощ на БХБ, която осигурява храна за нуждаещите се.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !