Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Протеже на Жана влиза в Капките

отпечатай новината

27.01.2020 16:26 | Видян 1634 пъти

Протеже на Жана влиза в Капките

Протеже на Жана Бергендорф е на път да се превърне в 8-я участник в „Като две капки вода" Георги Симеонов, по-известен като JJ е фаворит за единственото свободно място.

Както е известно, тази година екипът на шоуто, дава възможност на един неизвестен изпълнител да стане част от формата. До последния етап се класираха трима, но JJ e на път да грабне желаното осмо място, пише „България днес”.

Освен Симеонов, в борбата се включват още актьорът Антоан Петров и Деница Кючукова.

Симеонов не е съвсем неизвестен за публиката. Преди две години той и Жана представиха България на „Евровизия” като част от групата „Equinox”, която не успя да влезе в десетката.

Те продължават да са приятели и до днес. А щом научил, че има шанс да пробие на сцената на „Капките”, Симеонов заснел няколко кратки видеа, които да изпрати на продуцентите.
Преди това се посъветвал и с Жана, която вече е била гост на предаването.

Пред продуцентите JJ се превъплътил като 100 кила, Камелия Тодорова и Дженифър Хъдсън. Те останали изумени от таланта му и го избрали единодушно да продължи към следващия етап.

Жана обещала на колегата си също да му удари едно рамо в битката към място в „Капките”. Бергендорф е близка с Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто, а и преди два месеца участва в друг формат на арменеца–„Маскираният певец”.

Като вокален педагог Симеонов е работил с едни от най-популярните звезди в България–Хилда Казасян, Сантра и други, което също му дава шанс в борбата.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !