Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Излекуваха Домусчиев

отпечатай новината

25.03.2020 10:42 | Видян 517 пъти

Излекуваха Домусчиев

„Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет)”,  похвали се шефът на КРИБ Кирил Домусчиев в профила си във Фейсбук.  „Остава окончателно да се възстановя от пневмонията. Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и съпругата ми. Изключителни професионалисти!”, посочи той.

Напомняме, че заради безотговорното поведение на Домусчиев, който не се въздържа от ски ваканция в твърде засегната от коронавируса Франция и нейния милиардерски курорт Куршевел, дни наред онкоболни пациенти от дни нямаха достъп до столичната болница Софиямед за химиотерапия. Болницата е затворена, а всички лекари и пациенти вътре са поставени под карантина заради неспазването на режима на извънредно положение и задължителните инструкции в коя болница е длъжен да отиде българският гражданин, когато е заразен, които явно не важат за Домусчиев. Той дори не бе и санкциониран заради това.

„С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от Софиямед, на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има!”, написа бизнесменът сега.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !