Орлин Горанов се извини за гафа в...

Водещият на "Последният печели" по БНТ Орлин...

Замесиха Орлин Горанов в антисемитски...

"Б'ней Б'рит България е част от най-старата...

Семейство Джонас посрещнаха пролетта в Индия

отпечатай новината

10.03.2020 11:45 | Видян 572 пъти

Семейство Джонас посрещнаха пролетта в Индия

Ник Джонас и Приянка Чопра посрещнаха настъпването на пролетта в Индия. Младото семейство отбеляза първия си празник „Холи“, участвайки в традиционен ритуал в Мумбай.

Музикантът и съпругата му споделиха снимки от индийския фестивал на цветовете, който бележи началото на новия сезон.

Актрисата отбеляза, че тази година „Холи“ се чества по-рано в сравнение с миналата, заради което тя и любимият ѝ са решили да си вземат почивка и да се насладят на празненствата в родината ѝ.

„Моето първо „Холи“, написа в Instagram 27-годишният музикант и качи няколко кадъра от празника, на който индийците танцуват и по традиция се замерят с цветен прах. Той не пропусна да посочи, че за него Индия е неговият втори дом и се е забавлявал изключително много с роднините на своята съпруга.

“Холи дойде по-рано за нас тази година. Толкова забавно бе да го празнуваме с приятели и семейството у дома“, коментира от своя страна Приянка.

Двойката изглежда зашеметяващо в традиционни бели сарита, които хората носят на празника, за да оцветят по-късно с цветния прах.

За да покаже на своите последователи повече за „Холи“, актрисата сподели няколко кадъра преди и след ритуалите.

„Тя ме кара да се усмихвам много“, написа Ник, който в няколко поредни публикации разкри колко пъстри са станали одеждите им след като е участвал в празника на цветовете.

На „Холи“ индийците отправят „хола“ или молитва към боговете. На този ден всички те се обличат в бяло и забравят за различните касти, за да приветстват пролетта и плодородието. Замерянето с вода и бои на прах е символ на равенството и обичта между хората.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !