Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Приянка и Ник са най-добре облечените знаменитости

отпечатай новината

05.09.2019 10:25 | Видян 1464 пъти

Приянка и Ник са най-добре облечените знаменитости

Актрисата Приянка Чопра и съпругът й – музикантът Ник Джонас, бяха обявени за „най-добре облечените знаменитости за 2019 година“. Тази титла им бе отреден от сп. People.

За първи път в историята двойка застава начело в класацията за стил на изданието.

В подредбата за най-стилни звезди фигурират още имената на актьораБили Портър, тенисистката Серина Уилямс, както и предишните лауреати Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

"За пръв път имаме мъж или двойка в челната десетка на класацията.

И двамата обаче го заслужават. Джонас не е просто някой, облечен в смокинг и застанал до нея на червения килим. Може да се каже, че двамата радват еднакво света на модата.", заяви журналистът Андреа Лавинтал.

49-годишният Портър бе обявен за "рушител" в челната десятка на класацията. Той привлече вниманието върху себе си, като съчета мъжки и женски тоалет в едно, дело на Кристиан Сириано, на церемонията за наградите "Оскар" през февруари. Тоалетът бе издържан в горната си част като фрак с папийонка, а в долната си част като широка рокля от черно кадифе.

Били смая и с появата си на благотворителния бал на музея "Метрополитън" през месец май, когато бе облечен като древноегипетски бог със златни крила.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !