От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Сандра Браун с нов романтичен съспенс

отпечатай новината

06.03.2020 15:30 | Видян 987 пъти

Сандра Браун с нов романтичен съспенс

Романът „Извън контрол“ на Сандра Браун излиза у нас с логото на издателство „Хермес“.

Рай Малет е грубиян с вечно набола брада и има репутация, че лети и в най-неблагоприятните условия. Само и само да изпълни задачата си. Така че, когато е помолен да направи курс в непрогледна мъгла, за да достави мистериозна черна кутия до някой си доктор Ламбърт, Рай веднага се съгласява.

При кацането обаче той умишлено е заслепен и самолетът му се разбива.

А за пратката пристига друг човек – доктор Брин О’Нийл. Въпреки нежеланието на Рай да се забърква в чужди проблеми, той е неустоимо привлечен от интригата около товара му. И от мистериозната Брин. Скоро двамата попадат в безмилостна надпревара. Трябва за 48 часа да доставят безценната кутия, а по петите им са наемници и полицаи.

Рай и Брин ще се измъкнат невредими от ситуацията само ако се доверят един на друг. Сандра Браун е автор на 70 бестселъра на New York Times. Тя е единствената, която е имала по едно и също време 3 бестселъра в класацията. Има над 75 публикувани романа и над 80 милиона копия на книгите си в цял свят. Заглавията й са преведени на 34 езика.

През 2008 г. е обявена за майстор на трилърите, най-голямото признание от Международната асоциация на писателите на трилъри. Получава наградата „Lifetime Achievement Award“. Това са само една малка част от отличията й.

Сандра Браун е истински феномен в света на любовните романи и романтични трилъри. Милиони читателки са подвластни на неустоимата романтика на творенията й.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !