Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Памела изрита съпруг N 5 след 12 дни брак

отпечатай новината

03.02.2020 16:37 | Видян 1373 пъти

Памела изрита съпруг N 5 след 12 дни брак

Памела Андерсън и продуцентът Джон Питърс се разделиха само след 12 дни брак. Секссимволът заяви пред „The Hollywood Reporter“, че двамата ще прекарат известно време в различни къщи, за да преосмилят какво искат от живота и един от друг.

„Животът е пътешествие, а любовта – процес. С тази универсална истина на ум ние единодушно решихме да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да инвестираме повече сили в процеса“, гласи изявлението на Андерсън.

Питърс все още не е коментирал раздялата им, предава Standartnews.com.

Двамата се венчаха с частна церемония на 20 януари – 30 години след запознанството си. Това е петият брак за бившата спасителка на плажа. Тя беше омъжена за Рик Саломон два пъти, за Кид Рок и за рокаджията Томи Лий, от когото има двама сина, които присъстваха на церемонията преди 2 седмици.

„Има красиви момичета навсякъде. Можех да си избера всяка една от тях, но в продължение на 35 години винаги съм искал само Памела. Тя ме подлудява, но в добрия смисъл. Тя никога не е изявявала пълния си потенциал като артист и тепърва й предстои да блесне. В нея се крие много повече, отколкото личи – за това и я обичам толкова много“, заяви Питърс преди сватбата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !