Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Памела Андерсън се омъжи за 74-годишния продуцент на Роди се звезда

отпечатай новината

22.01.2020 11:26 | Видян 2066 пъти

Памела Андерсън се омъжи за 74-годишния продуцент на Роди се звезда

Бившата звезда на "Спасители на плажа” Памела Андерсън се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна церемония в Малибу.

Двойката - която за първи път се среща преди повече от 30 години – направи романтично бракосъчетание на тайна церемония в Малибу, на която присъстваха пълнолетните синове на Памела - Брандън и Дилън и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон - който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда”, отличен с „Оскар” през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак. Той призна, че е пожелал бившата звезда на „Спасители на плажа” да му стане съпруга откакто я срещнал преди над три десетилетия.

В интервю пред „Холивуд Рипортър”, 74-годишният холивудски продуцент заяви: „Памела никога не е изявявала пълния си потенциал като артист. Тепърва ще заблести по реален начин. Има много повече в нея от това, което виждат очите – в противен случай аз не бих я обичал толкова много. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера някое, но от 35 години исках само Памела. Тя ме удивлява и ме вдъхновява”.

52-годишната Памела също потвърди новината за сватбата и пусна изявление под формата на стихче, в което заявява, че двойката „се обича безусловно“, предава Nova TV.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !