Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нелина празнува Коледа в Кипър

отпечатай новината

29.11.2019 14:37 | Видян 1095 пъти

Нелина празнува Коледа в Кипър

Коледните и новогодипни празници винаги са били работни за изпълнителите от всички жанрове. Графиците им през декември са препълнени с изяви, но всеки от тях подбира доста старателно къде все пак да прекара Коледа и Нова година. Е, Нелина за първи път е решила да пее на Коледа в чужбина.

"Нямах никакви колебания относно това дали да приема поканата. Участията ми в чужбина са много специални за мен. А и поканата беше толкова сърцата, че я приех веднага на драго сърце", споделя изпълнителката, която преди броени дни представи новата си фолклорна песен "Тръгнали старци".

Нелина допълва, че много обича екзотични дестинации и гръцка музика, така че за нея ще бъде чест и удоволствие да сподели този празник с всички наши сънародници в Кипър и чрез песните си да ги пренесе поне за малко в родината. Изпълнителката призна, че този път няма да празнува със сина си. Заминава в Кипър с нейната озвучителка, а порасналият вече Кристиян имал други планове на родна земя, заради което не може да пътува с майка си. На Нова година вече ще си е в България, но отново ще работи. Поела е ангажимент в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !