Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Галя изнесе таен концерт

отпечатай новината

08.04.2009 15:30 | Видян 11245 пъти | Гласували 1

Галя изнесе таен концерт

Вчера, 7 април, Галя представи на сцената на „MAD Secret Concert” невероятна селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти.

Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от Ахат – „Harbour Island Records”, пред погледа на лимитирана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, Сантра & Кристо, както и гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с Галя.

Певицата беше акомпанирана от нейната нова live формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни) и Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Бек-вокалистки на концерта бяха младите и талантливи изпълнителки Рейчъл Роу и Весела Бонева.

Галя сподели, че за събитието е избрала някои от любимите песни на любимите си изпълнители. Звездата разкри, че точно това са песните, заради които е започнала да се занимава с музика. Тя призна, че е щастлива, че има възможността да се поклони пред таланта на тези артисти и им благодари за вдъхновението.

Тук можете да видите снимки от концерта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !