Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Голямото завръщане на Галя

отпечатай новината

18.03.2009 13:30 | Видян 8201 пъти | Гласували 1

Голямото завръщане на Галя

MAD TV разкрива новата тайнствена звезда, която ще се качи на сцената на петия “MAD Secret Concerts от GLOBUL”. Нейното име е Галя!

Галя ще бъде новият изпълнител в българското издание на “MAD Secret Concerts от GLOBUL”, след четирите суперуспешни концерта с Деси Слава, Графа, Анелия и Руши. Организаторите от MAD TV издават, че звездата подготвя нестандартен и изключително оригинален лайв, с който ще разбие очакванията на публиката. Това ще бъде първа поява на Галя на голяма сцена след почти двугодишна творческа пауза.

Галя е изпълнител, който не се нуждае от представяне. Всички знаят, че тя беше нежната половинка от мега-успешния за българските мащаби дует КариZма. Заедно с Миро двамата стоят зад едни от най-големите български хитове на всички времена. Когато през 2007 г. КариZма се разделиха, Галя си взе дълга почивка от светлината на прожекторите и суетата на светския живот.

Галя вече е съставила своя репертоар – новаторски и експериментален. Изпълнителката работи ежедневно в репетиционното студио с някои от най-добрите музиканти в България и се подготвя за големия концерт на 8 април. Заедно с нея на сцената на “MAD Secret Concerts от GLOBUL” ще се качат и популярни гост-изпълнители, чиито имена обаче се пазят в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !