Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Анистън откровена за визията и възрастта

отпечатай новината

07.09.2019 10:35 | Видян 2377 пъти

Анистън откровена за визията и възрастта

Джен отново е на корицата на списание и този път използва момента, за да говори за тема в обществото, която според нея може да бъде подобрена.

“За пръв път обърнах внимание на възрастта си, когато навърших 50. Казах си, че това е все пак значителна цифра, но всъщност не се чувствам различно. Нищо не се е променило за мен – физически се справям страхотно. Затова ми е странно, когато от нищото започнат да ми правят комплименти, че изглеждам страхотно за годините си. Според мен трябва да изградим по-добър начин на говорене по темата”, заяви Анистън за октомврийското издание на списание Instyle.

Новият й проект “The Morning Show” обхваща точно тази тема. Сюжетът проследява живота на журналисти в телевизионно предаване и с това обръща внимание върху начина, по който работят медиите днес. Ролята, която Дженифър играе, е на жена, която отдавна е минала типичната възраст за водеща на телевизионно шоу, но се опитва да остане на работа и да докаже, че все още е ценен кадър.

Шоуто има за цел да представи жените на всякакви възрасти като способни и силни, което лично много се харесва на Джен. “Ние никога не сме държали силата в ръцете си. Днес смятам за истински секси жените с влияние в обществото, тези, които не се страхуват показват интелигентността, креативността и възможностите си.”

Анистън навърши 50 тази година и според нея това й дава по-добра перспектива за способностите на хората, независимо от годините им. Затова и използва всеки удобен момент да защитава темата, че възрастта няма толкова голямо значение, а точно напротив – трябва да се дава повече възможност на способните хора да се развиват с времето.

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !