Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стефан Данаилов и Аня Пенчева заедно в Лозенец

отпечатай новината

26.07.2019 13:11 | Видян 1582 пъти

Стефан Данаилов и Аня Пенчева заедно в Лозенец

Стефан Данаилов и Аня Печева са най-горещата двойка на сцената на Народния театър с комедията "Актрисата".

Публиката вече неколкократно имаше възможност да се наслади на постановката и да ги възнагради с бурни аплодисменти. Очевидно покрай съвместната си работа двамата са възобновили приятелството си и често могат да бъдат засечени и извън театъра.

Преди дни Ламбо и Аня събраха погледите в изискан столичен ресторант, където избраха да вечерят, придружавани от други свои приятели. Освен, че сядат заедно край трапезата, актьорите ще прекарат известно време в компанията си и на морския бряг.

"Актрисата" е кулминацията в програмата на фестивала "Арт поток", който се провежда ежегодно в Лозенец. На специално построена сцена, на която преди време пя и Лили Иванова, двамата ще изиграят постановката буквално под звездите.

На 28 юли те ще излязат на сцената точно в 21 часа, а входът ще е свободен, като жест към феновете на фестивала. Именно на морето миналата година се заражда идеята Ламбо да се завърне на сцената и то заедно с Аня Пенчева.

Тогава Пенчева вече е имала пиесата, режисирана от Бойко Илиев. Който кавалерски я отстъпва на Данаилов, предават от Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !