Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария кани айдъли на гости

отпечатай новината

31.03.2009 17:45 | Видян 19803 пъти | Гласували 3

Мария кани айдъли на гости

Утре в Music Idol предстоят първите елиминации. Четиримата таланти с най-нисък вот ще се борят за оставане в шоуто. Всеки един от тях ще трябва да изпълни по една песен, а последните двама от тях ще решат спора помежду си, като в края на шоуто ще изпълнят една и съща песен. Този, който събере най-малко зрителски гласове ще напусне шоуто.

Междувременно идолите ще гостуват на Мария в Банско. Членът на журито покани талантите в един от семейните си хотели, където те ще могат да си починат от напрежението покрай концертите и да репетират за следващия голям гиг.

Наско от Б.Т.Р., Свилен Ноев от Остава, Нети и Орлин Павлов бяха част от звездите, които подкрепиха участниците в първия им голям концерт снощи. Идолите трябваше да се справят със задачата "Български песни".

Изключително любопитни бяха изпълненията на македонските участници, като според журито най-добре с българския език и пеенето се представи Боян Стойков, който заложи на "Две следи" на Щурците.

Покорителят на женски сърца Александар Тарабунов изпя "Цвете от луната" на Б.Т.Р. и макар, че получи хвалебствия от Наско, Фънки не спести критиките си към изпълнението на Тара, както наричат Сашо.

Според коментарите на журито измежду най-добре представилите се за вечерта бяха Русина Катърджиева, Преслава Мръвкова, Маги Джанаварова и Виктория Димитрова.

Тази вечер Music Idol ще даде възможност на поддръжниците на Димитър Симеонов да изкажат своето мнение по случая с финалистката Виктория Димитрова. На сцената на шоуто ще се качат колегите на Димитър - Тони от "Ahead", Димо от "P.I.F." и Калин от "Сленг".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !