Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алекс Сърчаджиева избъзика Мария

отпечатай новината

30.03.2009 16:20 | Видян 20824 пъти | Гласували 2

Алекс Сърчаджиева избъзика Мария

Актрисата Александра Сърчаджиева се изгаври с фолкпевицата Мара Отварачката на 17-ите годишни награди на Военния театър - "МаксиМ", съобщава "Телеграф". Церемонията в съботната вечер бе решена като пародия на "Мюзик айдъл" и дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев влезе в ролята на Мастия - друг прякор на журиращата в риалитото пайнерка.

Нейният възлюблен Иван Ласкин пък сложи латексова маска на главата, за да му лъсне кубето като на Дони, а героят си кръсти Дардони. В ролята на Фънки влезе Александър Дойнов, който се представяше като Свински. "Мастия да бъде убита с кирка, отровена и изгорена!

Не на кича", призова Дардони след предизвикателното изпълнение на "фолкпевицата" - "специален поздрав към шефа на това приятно чалга заведение". Ласкин също пропя в дует с внука на големия оперен певец Николай Гяуров - Мартин изявяващ се в театър "София", песента на Дони и Момчил "Шапка на цветни петна".

Йоана Буковска спечели "МаксиМ" за водеща женска роля в спектакъла на Теди Москов "Пътува Одисей". Актрисата е на първо място и в класацията на зрителите, гласували по интернет за най-добър актьор през сезона, следвана от Камен Донев и Леонид Йовчев.

"Наградата е за всички колеги - знаете как е при Теди Москов - няма главни и второспепенни роли, всички сме заедно, каза развълнуваната блондинка, след като получи отличието. Александър Дойнов заслужи "МаксиМ" за водеща мъжка роля за участието си в същия спектакъл. Антоанета Добрева - Нети бе отличена за поддържаща роля - Стела в "Колекцията" от Харолд Пинтър под режисурата на Крикор Азарян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !