Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейти Пери и Тейлър Суифт се сдобриха официално

отпечатай новината

14.06.2019 15:07 | Видян 1231 пъти

Кейти Пери и Тейлър Суифт се сдобриха официално

Певиците Кейти Пери и Тейлър Суифт отново са приятелки. Двете бяха във вражда дълго време, която се пренесе и в музикалната им кариера. Суифт издаде песента Bad Blood, в която се смяташе, че косвено напада своята колежка. След това дойде отговорът на Пери, която пусна Swish Swish.

По време на Carpool Karaoke с Джеймс Кордън, Пери сподели, че враждата е започнала от нейната колежка и всъщност тя трябва да бъде човекът, който ще я прекрати. Отговорът на Суифт обаче беше съвсем друг, като тя обвини изпълнителката на Roar, че се е опитала да открадне цял отбор танцьори точно преди концерт.

Все пак Пери се е опитала да оправи нещата, но не срещнала разбиране. На въпроса какво трябва да направи Суифт, за да може двете отново да са приятелки, Пери тогава отговори „Дори едно съобщение ще свърши работа“.

Е, явно съобщението е било изпратено, тъй като двете са вече в добри отношения. В Инстаграм, Кейти Пери публикува чиния с курабийки, на която е написано „Мир най-накрая“. Под снимката певицата сподели „Чувството е хубаво“ и е отбелязала своята колежка и вече близка приятелка. Тейлър не пропусна да коментира хубавото събитие с 13 сърца.

Много от феновете започнаха да спекулират, че това може да означава и скорошен дует между двете, но все още нищо не е потвърдено от певиците. Въпреки това Пери е признавала преди, че би работила със Суифт, така че нищо не се знае.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !